Gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Goris

Bij dit project hebben we twee ontwerpen gemaakt. Niet omdat het eerste niet voldeed, maar wel omdat zowel de living als de bureau vernieuwd moesten worden. Omdat de bureauruimte zicht biedt op de woonkamer en omgekeerd, werden beide ontwerpen wel in dezelfde stijl ontworpen.

Om de moderne uitstraling van de rest van het huis ook in de woonkamer door te trekken, koos ons team voor een strakke zwart-wit combinatie. Een haardmeubel met zwevende witte kasten onderaan met daarop een zwart tablet. Ook de eyecatcher, een zwarte lijnbrander van Kalfire, werd uitgerust met witte kiezels om het contrastrijke interieur verder te benadrukken. Ondanks de compacte opstelling komen zowel de haard als de televisie volledig tot hun recht.

Aan het bureaumeubel kunnen gelijktijdig twee personen werken. Dankzij de ingebouwde en uitschuifbare printer hebben die meer als voldoende beschikbare werkruimte. Verder zorgt een staande zwarte kast nog voor de nodige opbergruimte. Ook boven het raam is de kastenwand doorgetrokken om zo een doorlopend geheel te vormen. Leggers aan de muur bieden plaats aan decoratie en de magnetische wand zorgt ervoor dat ook foto’s of belangrijke notities hun plaatsje krijgen.

En zo zorgt een dubbele verbouwing in dit huis nu voor dubbel (werk)plezier.

Vorige projectVolgende project