Vandaag zijn we gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Mooi, makkelijk én brandschoon! Op zoek naar een mooie, milieuvriendelijke sfeerhaard? Xaralyn inspireert met elektrische en bio-ethanol sfeerhaarden. Deze haarden zijn makkelijk en bijna overal te plaatsen omdat een rookkanaal of schoorsteen niet nodig is, dus CO2 neutraal en zonder rookgassen.

Ontdek Xaralyn
in onze toonzaal

Kom langs in onze toonzaal en ontdek het volledige assortiment.

Onze toonzaal
Xaralyn Logo
Xaralyn haard

Vakmanschap

De Xaralyn collectie wordt in Nederland ontworpen en grotendeels in Europa geproduceerd. De elektrische haard in een oogwenk het effect van open vuur, zowel puur decoratief of als (bij)verwarming. Volledig onderhoudsvrij en met zuinige LED-lampen. Ook de bio-ethanol haard is economisch én milieuvriendelijk.

Design

De sfeerhaarden kunt u configureren naar uw persoonlijke smaak of interieurstijl. Allereerst maakt u uw keuze voor het materiaal en vervolgens voor de inzethaard. Xaralyn werkt samen met gerenommeerde ontwerpstudio’s voor designs met heldere lijnen en ‘natuurlijke ‘schoonheid.

Ecologie

Een keuze voor Xaralyn is niet alleen kiezen voor comfort en sfeer, maar ook voor een betere leefomgeving. De brander met gepatenteerde keramische steen kan zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten toegepast worden. Bovendien zorgt het systeem bio-ethanol voor een zeer zuinige en compleet veilige verbranding.

Innovatie

De haard van de toekomst: Xaralyn is overtuigd. Geef een tweede leven aan een oude schouw of open haard. Niet gewoon ombouwen, u plaatst er milieuvriendelijke en economische elektrische inzethaard of bio-ethanol haard in. Met alle comfort, warmte en sfeer die u maar kunt dromen.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Bio-ethanol haard van het merk Xaralyn
Bio-ethanol haard van het merk Xaralyn

Download de Xaralyn brochure