Openingsuren

Toonzaal Diest (+32)013 77 13 08 Rummen (+32)011 58 31 25

Sierschouwen. Klassieke, Moderne of landelijke? Een sierschouw maakt van uw haard hét pronkstuk van uw interieur. Leg uw eigen accenten met materiaal en afwerking: marmer, zand- of kalksteen, ruw of glad, …. De sierschouw is veelzijdig en geschikt voor inbouwhaarden, gashaarden, inbouwcassettes, kachels of een traditionele open haard. En dat op alle brandstoffen.

Sierschouwen Gijsens

Moderne sierschouwen

Minimalisme als uitgangspunt. De strakkere sierschouwen onder het assortiment. Ook hier is er een ruime keuze in materialen. Aluminium, glas, MDF, gelakt… om er maar een paar op te noemen. Bij Gijsens staan we u bij in uw interieur en de bouw van uw unieke moderne sierschouw.

Klassieke sierschouwen

Klassiek sierschouwen zijn iets bombastischer van aard, maar binnen het juiste interieur kunnen ze prachtig uitgewerkt worden. Ze staan garant voor een stijlvolle uitstraling binnen uw klassiek interieur. Bij Gijsens helpen we u graag verder om dit pronkstuk een prachtplaats te geven binnen uw interieur.

Landelijke sierschouwen

Bij een landelijke woning of interieur, ligt de nadruk altijd op gezelligheid. Een warme aantrekkelijke uitstraling door zachte aardse kleuren te combineren met vrolijke patronen. Een landelijke sierschouw vormt het sleutelstuk tot een landelijke uitstraling. Met het juiste design voor ogen maakt u met dit pronkstuk indruk. Bij Gijsens helpen we u dan ook graag verder.

Ontdek al onze sierschouwen
in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal

Onze Topmerken

Naar al onze merken