Open van 10u – 12u en van 13u – 17u

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Onder het motto ‘crafted to wonder’ (handgemaakt om te verwonderen) ontwikkelt Barbas Bellfires al 40 jaar gas- en houthaarden, voor onze markt is dat in Eindhoven. Een haard is bij Barbas Bellfires geen anoniem stuk staal, maar een persoonlijk interieurproduct: het hart van uw huis. Zoals zij zelf hun passie omschrijven: met liefde gemaakt, zodat u er ook van gaat houden!

Ontdek Barbas Bellfires
in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
Barbas bellfire logo
Inbouw gashaard van het merk Barbas

Vakmanschap

De sfeer van een kampvuur in je woonkamer. Een dansend vlammenspel bij een romantische winteravond. Voor de optimale houtbeleving is Barbas Bellfires de wereldtop. Geen lopendebandwerk, maar productie met de hand. Iedere haard is dan ook een persoonlijk meesterwerk van de gepassioneerde monteur. En dat ziet én voelt u.

Nederlands design

Als inbouwhaard of vrijstaande haard, als houthaard of gaskachel. Van Dutch Design in zijn puurste vorm – stoere en minimalistische houthaarden – tot parels van strak interieurdesign bij de gashaarden. Mét een vuurbeeld dat haast niet te onderscheiden is van een echt haardvuur. Barbas Bellfires heeft het allemaal.

Innovatie centraal

De eigen R&D-afdeling verricht non-stop onderzoek. Zo werd de ideale verbrandingskamer ontwikkeld om hout optimaal te laten verbranden. Bij de gashaarden zijn de mogelijkheden eindeloos voor uw interieur: van de modernste hoek- of doorkijkhaard tot de oerklassieke stijlschouw.

De duurzame optie

Dit merk staat voor duurzaam en ecologisch verantwoord. Door de unieke verbrandingstechnologie is er geen warmteverlies en geen schadelijk fijnstof dat met de rook mee naar buiten dwarrelt. En als u denkt: een houthaard is niet zo efficiënt of milieuvriendelijk? Dat is door de nieuwste innovaties voltooid verleden tijd.

Barbas Gashaarden

Barbas gashaarden hebben veel voordelen waardoor ze een geweldige keuze zijn. Ze zijn handig in gebruik en kunnen worden bediend met een druk op de knop of zelfs een app. Gashaarden hebben ook een constante toevoer van brandstof, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het opraken van hout. Bovendien zien gashaarden er nu zeer realistisch uit en kunnen ze een warme, uitnodigende sfeer in uw huis creëren. Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige gashaard, dan is Bellfires een uitstekende optie.

Barbas gashaarden bieden een breed scala aan mogelijkheden wat betreft ontwerp, functie en installatie. U kunt kiezen uit verschillende modellen, waaronder inbouw-, vrijstaande en inzethaarden. Barbas gashaarden zijn er ook in verschillende stijlen, waaronder traditioneel, eigentijds en modern. En u kunt kiezen uit verschillende brandstofopties, waaronder aardgas, propaan en elektriciteit. Gashaarden zijn een geweldige manier om warmte en sfeer toe te voegen aan uw huis. En met zoveel opties om uit te kiezen, vindt u zeker de perfecte gashaard voor uw huis.

Plaatsen zonder ingrijpende verbouwingswerken

Gashaarden met een gesloten verbrandingssysteem worden via een aanvoerbuis, dus van buitenaf, van zuurstof voorzien. De rookgassen worden vervolgens via een afvoerbuis binnenshuis afgevoerd, zodat u geen schoorsteen nodig heeft. De rookgassen worden via een apart rookkanaal naar buiten afgevoerd. Aangezien de diameter van het afvoerkanaal slechts 10 centimeter bedraagt, kan een haard met een open systeem zonder ingrijpende verbouwingswerken worden geïnstalleerd. U kunt dus kiezen voor een gashaard zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het al dan niet hebben van een schoorsteen.

Mooiere vlammen

Een ander voordeel van een gashaard met een open verbrandingssysteem is dat je de vlammen beter kunt zien. Voor meer informatie over open en gesloten verbrandingssystemen kunt u contact opnemen met onze experts. Zij helpen u graag bij het selecteren van de juiste gashaard voor uw woning.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Beeld van een Barbas kachel
Beeld van een Barbas kachel
Beeld van een Barbas kachel
Bellfire kachel
Bellfire kachel

Download de Barbass Bellfires brochure