Vandaag zijn we gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25
Bij RAIS vindt u een selectie houtkachels van de hoogste kwaliteit. Puur Scandinavisch design, solide handwerk en een tijdloos meubelstuk dat een gezellige en warme sfeer in huis haalt. Ontwerp zelf precies de houtkachel die bij naadloos in uw huis past.

Ontdek Rais
in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
Rais logo
Ingebouwde houtkachel van Rais

Vakmanschap

Met een combinatie van solide handwerk en nieuwe technologie creëert RAIS de houtkachel voor de moderne wensen en noden, allemaal ontworpen en gemaakt in de Scandinavische designtraditie: elegant en functioneel. Ontdek de nieuwe standaard voor het verwarmen van uw huis, met een uniek design erbij.

Design

RAIS biedt u een tijdloos, esthetisch meubelstuk dat uw huis een gezellige sfeer geeft. Van aantrekkelijke ronde, organische vormen tot bijna sculpturale houtkachels. Van ronde, lichte natuurstenen tot een trendy kubistische stijl die het vuur een fenomenaal effect geeft in de kamer.

Ecologie

Warmteopslagmodules voor bijvoorbeeld de RAIS Pilar nemen energie van het vuur op om geleidelijk warmte af te geven in de ruimte – ook lang nadat het vuur gedoofd is. Zo bereikt u een optimaal energieverbruik en een aangename kamertemperatuur. En stoken met hout is natuurlijk een duurzame brandstof!

Innovatie

Slimme innovatie troef bij RAIS. Zoals CleverAir, een automatische klep die de luchttoevoer reguleert voor een optimale verbranding. U leg gewoon hout erop en de rest wordt door de kachel geregeld. AirSystem zorgt voor een optimale verbranding door lucht van buiten direct naar de houtkachel te voeren. Ideaal voor laagenergiewoningen en goed geïsoleerde huizen.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Houtkachel van het merk Rais
Ingebouwde kachel van het merk Rais
Vuurbeeld
Woning met Rais houtkachel

Download de RAIS brochure