Gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25
Outdoor is in! Steeds meer mensen ontdekken het genot van samen buiten een potje te koken.
Belgisch merk OUTR biedt u alle mogelijke outdoorelementen voor de perfecte buitenbeleving van vuur en warmte. Een pizzaoven? Plancha? Een BBQ of een sfeervolle buitenhaard? Het is allemaal hot as hell!

Ontdek OUTR
in onze toonzaal

Kom langs in onze toonzaal en ontdek onze Kamado’s, ofyrs en veel meer.

Bezoek onze toonzaal
Outdoor campus logo
OUTR BBQ

Vakmanschap

Gezelligheid hoeft niet duur te zijn. Het is de missie van OUTR om iedereen voor een correcte prijs te laten genieten van buiten samenzijn en lekker eten. Van een eenvoudige Kettle BBQ, een veelzijdige Kamado, tot de sociale Plancha uit Cortenstaal. Inclusief alle nodige accessoires uiteraard!

Design

OUTR maakt veel gebruik van Cortenstaal, een ijzersterke en duurzame grondstof. De karakteristieke oranjebruine gloed komt door het roestproces, dat tot anderhalf jaar kan duren. Door het product afwisselend nat en droog te bewaren, ontstaat deze natuurlijke, beschermende laag op het staal.

Ecologie

Genieten met OUTR is een ecologische ervaring ten top. U brengt  buiten tijd door, dus binnen staat de verwarming uit. U maakt gebruik van hout of houtskool als brandstof, een duurzaam materiaal bij uitstek. En alle producten zijn gemaakt met respect voor het milieu, om een jarenlang mee te gaan.

Innovatie

OUTR bundelt kooktoestellen, vuurelementen, kachels, meubilair én accessoires tot één innovatief concept van buitenleven en vuurbeleving. Een vernieuwende trend, die zich niet alleen in hippe kringen afspeelt, maar door OUTR voor iedereen bereikbaar wordt gemaakt.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

OUTR BBQ
OUTR buitenhaard
OUTR haard
OUTR buitenhaard
OUTR BBQ

Download de OUTR brochure