Vandaag zijn we gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Gashaarden worden steeds populairder. En dat heeft goede redenen. Een gaskachel is schoon, makkelijk in gebruik en reageert snel. De efficiënte werking zorgt voor een zuinig verbruik. De haard wordt op de gasleiding aangesloten om de vlammen te creëren en sfeer te scheppen. En qua gezelligheid moet hij niet onderdoen voor de traditionele houtkachel.

Ontdek al onze gaskachels
in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
gaskachel

Design

Vrijstaand of inbouw, met zijn dansend en realistisch vlammenspel is de gashaard een blikvanger in de ruimte. Klassiek of modern, met een ruime keuze in afwerking met hoogwaardige materialen. Met wit keienbed of liever een charmante, authentieke uitvoering? Voor elk interieur is er de juiste gashaard.

Warmte/beleving

Met één druk op de knop baadt de hele woonkamer in een gezellige, huiselijke warmte. De bediening? Kan perfect vanop afstand of zelfs met de smartphone. Zelfs de hoogte van de vlammen kan u zelf instellen. En uiteraard hoeft u niet te wachten tot het vuur is gedoofd wanneer u gaat slapen…

Onderhoud

Een gaskachel heeft jaarlijks een onderhoudsbeurt nodig. Onze monteur zorgt ervoor dat intern alles wordt gereinigd, componenten bijgesteld en materialen gecontroleerd. Maar u kan zelf ook veel doen, bijvoorbeeld door de ruiten regelmatig schoon te maken, en roosters en luiken steeds vrij te houden.

Ecologisch

Een gashaard produceert weinig tot geen fijnstof of schadelijke stoffen. Moderne haarden hebben een hoge efficiëntie en rendement, al kiest u een gashaard meer voor gezelligheid en gebruiksgemak dan voor de zuinigheid. Wel kan u heel gericht enkel een bepaalde ruimte verwarmen op het moment dat het daar nodig is.

De Gijsens score

Wat is de Gijsens score?

Wat zijn volgens uw Gijsens expert de specifieke troeven van deze haard of kachel?

Design

9/10

Warmte/beleving

8/10

Onderhoud

9/10

Ecologisch

7/10

Onze topmerken voor gaskachels

  • Logo Kalfire
  • Logo van M-design
  • Barbars-Belfires Logo
  • Logo Faber
  • Logo van Jidé
Naar al onze merken