Open van 10u – 12u en van 13u – 17u

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Kalfire, een Nederlands familiebedrijf, produceert hoogwaardige gas- hout- en elektrische haarden. Houdt u van individualiteit, expressie, maximale designvrijheid? De trendsetter verrast met spraakmakende innovaties, ver van de compromissen of platgetreden paden. Uw persoonlijkheid staat centraal.

Ontdek Kalfire
in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
Kalfire logo
Beeld van een Kalfire gashaard

Vakmanschap

Zijn unieke vakmanschap creëert Kalfire samen met zijn dealers, de eigen researchers zorgen voor topkwaliteit en innovaties. De focus ligt op natuurlijk haardvuur met een realistisch vlammenspel, de rustgevende sfeermaker bij uitstek. En dat gecombineerd met optimaal digitaal bedieningsgemak.

Design

Innovatie zit in het DNA van Kalfire. Geregeld schudden zij de markt wakker met spraakmakende nieuwkomers, zoals de revolutionaire Kalfire E-One: de eerste duurzame designhaard met ultra-realistische vuurbeleving.

Ecologie

Duurzaamheid is vanzelfsprekend bij Kalfire. De elektrische haarden, gashaarden en houthaarden zijn uitgerust met innovatieve verbrandingstechnieken waardoor ze milieuvriendelijk, duurzaam én zuinig zijn. De ECO-stand is daar een sprekend voorbeeld van.

Innovatie

Innovatie zit in het DNA. Geregeld schudden zij de markt wakker met spraakmakende nieuwkomers, zoals de revolutionaire E-One: de eerste duurzame designhaard met ultra-realistische vuurbeleving.

Een E-one kopen?

Ontdek exclusief de nieuwe E one in onze toonzaal.

De nieuwe Kalfire E-one

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Sfeerbeeld in een woning met Kalfire haard
Beeld van een woning met een ingebouwde gaskachel van Kalfire
Beeld van een woning met een gaskachel van Kalfire
Beeld van een woning met een ingebouwde gaskachel van Kalfire

Download de Kalfire brochure