Open van 10u – 12u en van 13u – 17u

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25
Een pelletkachel van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit én design. Met een uiteenlopend assortiment pelletkachels weet Thermorossi op iedere woonwens en warmtebehoefte in te spelen. Daarnaast zijn er zowel inbouw- als voorzetmodellen, en dat in gietijzer en speksteen.

Ontdek Thermorossi
in onze toonzaal

Kom langs in onze toonzaal en ontdek het volledige assortiment.

Onze toonzaal
Thermossi logo
Beeld van een Thermorossi pelletkachel

Vakmanschap

Al meer dan 40 jaar is de Italiaanse fabrikant één van de grootste spelers in de Europese verwarmingssector. Thermorossi heeft een sterke metaalbewerkingstraditie en moderne technologie. Elke productiefase, van lasersnijden tot buigen, lassen en assembleren, beheerst het kwaliteitsmerk zelf.

Design

De onberispelijke werking van hun producten, de focus op ecologie en het typisch Italiaanse oog voor detail leiden steeds tot kwalitatieve, stijlvol afgewerkte pelletkachels. Noem het gerust een designpelletkachel, gebaseerd op de unieke metaalverwerkingskunst.

Ecologie

Thermorossi combineert design met functionaliteit. PelletPower is een gepatenteerde brander die resten verwijdert en 90% rendement oplevert. Het resultaat is een verlaagde CO uitstoot en een verhoogd rendement qua verbruik. De Silent lijn staat dan weer garant voor het ultieme akoestisch comfort.

Innovatie

Thermorossi produceert volgens de modernere technologieën en elk product voldoet aan de strengste Europese normen. Met de revolutionaire Thermocore technologie wist Thermorossi als eerste het oppervlak van de warmtewisselaar te vergroten, voor hogere thermische prestaties.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Beeld van een Thermorossi pelletkachel naast een cello
Pelletkachel van Thermorossi
Thermorossi pelletkachel

Download de Thermorossi brochure