Vandaag zijn we gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25
Het Oostenrijkse kwaliteitsmerk Rika maakt hout- en pelletkachels die meer doen dan verwarmen, ze willen levenskwaliteit creëren. Vanuit een diepe persoonlijke band met hout, natuur, traditie en gezin. Met behulp van stilistisch vertrouwen, solide vakmanschap en passie voor details.

Ontdek RIKA
in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
Het Logo van Rika
Foto van een Rika kachel

Vakmanschap

Rika heeft al in 1989 als eerste de technologie voor pelletkachels in Europa geïntroduceerd is tot vandaag marktleider. Elke kachel is een stuk authentieke, Oostenrijkse kwaliteit en combineert de meest milieuvriendelijkste productietechnologie met een individueel design.

Design

Als uniek verwarmingsmeubel heeft u een ruime keuze aan stijlen: van traditioneel-klassiek tot modern-progressief. Dankzij de samenwerking tussen Rika en het designbureau KISKA werden buitengewone paden betreden om met de meest moderne techniek innovatieve concepten te realiseren.

Ecologie

De automatische regeling van het vuur vermindert het houtverbruik tot 50%. U kan nog extra besparen door het gebruik van de ECO-mode, die zorgt dat je nog langer kan verwarmen met minder hout. Rika bezit het Oostenrijkse milieulabel, dat producten bekroont die duurzaam geproduceerd worden.

Innovatie

Een pelletkachel verwarmt effectief en zuinig dankzij de modulerende luchttoevoer Rika-tronic, het gepatenteerde luchtgeleidingssysteem (RLS) en de innovatieve pelletkachel-technologie, en bieden een maximaal rendement. Ze presteren nu al duidelijk beter dan voorgeschreven voor fijnstof en CO2.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Sfeerbeeld met een Rika kachel
Sfeerbeeld met een Rika houtkachel
Sfeerbeeld met een Rika kachel
Sfeerbeeld met een Rika pelletkachel
Sfeerbeeld met een Rika houtkachel

Download de RIKA brochure