Gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25
Het Italiaanse Palazzetti is een van de marktleiders binnen de pelletkachels en houthaarden. De brede waaier van trendy toestellen zijn van hoge kwaliteit, bestuurbaar vanop afstand via de app en verkrijgbaar als vrijstaande of inbouwkachels. Palazzetti is een echte publiekslieveling en prijzenkaper.

Ontdek Palazzetti
in onze toonzaal

Kom langs in onze toonzaal en ontdek ons volledig assortiment.

Onze toonzaal
Palazzetti logo
Palazzetti kachel

Vakmanschap

Een familiebedrijf van 3 generaties overleeft niet zonder sterke focus op kwaliteit en vakmanschap. Als meer dan 60 jaar staat de naam Palazzetti voor betrouwbaarheid, onderzoek, innovatie en comfort. De pelletkachels zijn ook kanaliseerbaar, wat betekent dat u de warmte ook naar andere ruimtes kan overbrengen.

Design

Als Italiaans designicoon is Palazzetti sterk vertegenwoordigd in onze toonzaal. Geheel terecht als u het ons vraagt. Niet voor niets kaapte het type Lola de prijs van mooiste pelletkachel op de beurs van Verona weg, naast vele andere internationale design- en innovatie awards.

Ecologie

Duurzaamheid en respect voor het milieu zit letterlijk ‘ingebakken’ bij de houtvuuroplossingen Palazzetti. Lage milieu-impact op grondstoffen én lage emissie is steeds het uitgangspunt bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Het merk investeert fors in biomassa als toekomstgerichte, hernieuwbare brandstof.

Innovatie

U heeft de keuze tussen de traditionele of de smalle kachels met een geringe diepte, ideaal voor het optimaliseren van ruimtes. Palazzetti biedt ook modellen aan met het rookafvoerkanaal aan de bovenkant. Zo kunt u de kachel korter tegen de muur kan plaatsen en ruimte besparen. Ook de innovatieve techniek voor de pellettoevoer is uniek.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Palazzetti kachel
Palazzetti kachel
Palazzetti kachel
Palazzetti kachel
Palazzetti kachel

Download de Palazzetti brochure