Gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25
Een sfeerhaard van Safretti is een gewild designobject. Een mix van stijl, moderniteit, betrouwbaarheid. Eenvoudig aan de wand of vrijstaand, de open vlam ontstaat zonder rookkanaal, dankzij het schone en veilige bio-ethanol. Van de look en warmte geniet u zowel binnen als buiten. Meet Magic-Fire by Safretti!

Ontdek Safretti
onze toonzaal

Kom langs in onze toonzaal en ontdek het volledige assortiment.

Onze toonzaal
Safretti logo
Beeld van een Safretti haard

Vakmanschap

Magic-Fire is het betoverende vuureffect dat ontstaat door het verlichten van uiterst fijne watermist. De branders zijn voorzien van waterreservoirs waarin het water wordt verwarmd en vervolgens verdampt. Door de mist te verlichten krijgt u het heerlijke schouwspel van een realistisch en levendig rook / vlam effect.

Design

Met zijn exclusieve design en hoogwaardige afwerking haalt u met een Safretti een parel van interieurdesign in huis. De reputatie snelt het merk al vooruit, want Safretti werkte als samen met topontwerpers als Jan de Bouvrie en Roderick Vos,  Jort Mercuur en Frans Schrofer. Verwarming als kunstobject? Absoluut.

Ecologie

De brander van de Safretti haarden is uniek. De haarden zijn uitgerust met een bio-ethanol brander die een extra lange brandtijd heeft. Zo kunt u per vulling langer genieten van de haard. Bio-ethanol is op zich natuurlijk ook een schone, veilige en uiterst ecologische vorm van verwarmen met respect voor het milieu.

Innovatie

Naast de innovatieve designs is Safretti gekend om zijn vooruitstrevende technologieën zoals Magic-Fire op basis van waterdamp en LED-licht, maar ook duurzame systemen op bio-ethanol met unieke brander. Het assortiment is ook vernieuwend te noemen: de keuze in stijlen is dermate breed en uiteenlopend, dat u er gegarandeerd uw gading vindt

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Beeld van een Safretti haard
Beeld van een Safretti haard

Download de Safretti brochure