Vandaag zijn we gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Gijsens, G-Interieur en G-Repair: de 3 hoofdrolspelers in één boeiend verhaal. Het verhaal van uw interieur. Dat we van a tot z vormgeven, met uw haard of kachel als sluitstuk van een harmonieus geheel. Want daar gaan we voor: we verkopen u niet zomaar een product. Vanuit onze kernactiviteit nemen we u mee in een totaalbeleving. Omdat in uw interieur elk detail telt. Omdat stoken een kunst is.

Professionals

Gijsens staat vandaag onder leiding van Patrick Vandersmissen en Bernard Gijbels. Door het samenbrengen van beider expertise ontstond de unieke Gijsens totaalbeleving van vandaag: interieuradvies en -ontwerp (G-interieur), haardkeuze en plaatsing (Gijsens), en nazorg door onderhoud en herstelling (G-Repair). Daarvoor staan onze 28 medewerkers borg, allemaal professionele experts in hun vak: interieurarchitecten, technici, adviseur-verkopers.

Mee met de trends

De toekomst is aan de energiezuinige en designvolle toestellen, die mooi harmoniëren met uw interieur. Inbouwhaarden zijn daarbij een specialiteit van Gijsens. Deze sfeerhaarden vragen een doorgedreven expertise. We zullen u nooit zomaar een haard verkopen, zonder te zorgen voor het passende kader en hoogwaardige afwerking. Dat is een kwestie van beroepseer en die nemen we héél serieus.

Wij laten u niet in de kou staan

Strikt genomen is Gijsens geen familiebedrijf meer, maar het draagt nog alle familiale waarden in zich. Bij Gijsens is klanttevredenheid geen loze belofte. Wij zorgen voor een totale dienstverlening. Ook na aankoop van uw kachel of haard staan wij u graag met raad en daad bij. Hebt u vragen over uw toestel of is uw kachel/haard aan een onderhoudsbeurt toe? Wij zijn er voor u.

Gijsens beschikt over een toonzaal in Diest en beheert alle activiteiten en herstellingen in eigen atelier.