Open van 10u – 12u en van 13u – 17u

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25
De heerlijke geur van echt houtvuur. Van modern tot klassiek. Compact of performant. Met een eenvoudige bediening. En dat binnen ieders budget. Met de houtkachels van Norsk Kleber haalt u de warmte van het hoge Noorden bij u
in huis. En die laat niemand koud!

Ontdek Norsk Kleber
in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal en ontdek ons volledig assortiment.

Onze toonzaal bezoeken
Norsk Kleber Logo
Speksteenkachel van Norsk Kleber

Vakmanschap

In Noorwegen weten ze hoe met hout om te gaan. De houtkachel met zijn unieke vlammenspel, behaaglijke warmte en geurige sfeer zijn dan ook hét handelsmerk. Norsk Kleber heeft jarenlange ervaring met de eeuwenoude traditie van massieve speksteenkachels en houtkachels.

Design

Laat u verrassen door de veelheid aan stijlen van een massieve speksteenkachel. Een Norsk Kleber is meer dan een kachel, het is een exclusief meubelstuk. Elke steen is uniek, elke kachel apart. De speksteen is grijs met een lichte, verfijnde structuur. Een bijzonder stuk Noors handwerk waarin de natuur overheerst.

Ecologie

Hout is een duurzame én goedkope warmtebron en zelfs gratis te vinden. Bovendien heeft een houtkachel een heel hoog rendement, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening. Een slim alternatief is de speksteenkachel: een paar uur stoken voor een hele dag warmte!

Innovatie

De Nosrk Kleber heeft geen branderkamers uit ijzer of staal. Zo vangt de speksteen de warmte van het hout het beste op. De restwarmte wordt op behaaglijke wijze door de stenen uitgestraald wordt, lang nadat het vuur gedoofd is. Net zoals u geniet van de zachte warmte van de ochtend- of avondzon…

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Sfeerbeeld van meisje dat viool speelt in een kamer verwarmd door een Norsk Kleber kachel
Meisje met op de achtergrond een speksteenkachel van Norsk Kleber
Vrouw met kat met op de achtergrond een speksteenkachel

Download de Norsk Kleber brochure