Gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25
Een houthaard met kwaliteit en design van eigen bodem? Als haardenbouwer is Jidé één van de laatsten in België. Bekend om zijn straffe verbrandingstechniek en lokale productie volledig in eigen beheer. Jidé staat voor 100% made in Belgium, een kwaliteitslabel op zich!

Ontdek Jidé
in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
Jidé logo

Vakmanschap

Van idee tot prototype tot eindproduct, elke nieuwe haard wordt bedacht, ontwikkeld en gemaakt in eigen huis. Een bewuste keuze en filosofie. Die continue kwaliteitscontroles en verbetering, innovatie en een persoonlijke service mogelijk maakt.

Design

Alle Jidé inbouw- en inzethaarden zijn toegespitst op de volle beleving van het vuur, met grote glaspartijen en functionele lijnen die het vuur. Een piekfijne afwerking vormt de stalen mantel in antraciet of chocoladebruin, tot amper tot 5 mm dun voor de liefhebbers van minimalistisch design.

Ecologie

Jidé bracht als één van de eerste Belgische fabrikanten ‘de naverbranding’ in zijn toestellen. Deze techniek verzekert het maximaal verbranden van verbrandingsgassen, wat het rendement verhoogt en tegelijk de fijnstofuitstoot minimaliseert.

Innovatie

In de Jidé haarden een primaire, secundaire én een tertiaire verbranding plaats. Extra luchttoevoer zorgt voor een optimale verbranding van het hout. Niet alleen krikt dat het rendement aanzienlijk op, er is ook amper uitstoot van schadelijke stoffen.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Download de Jidé brochure