Vandaag zijn we gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25
M-Design, een designtopper die staat voor efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak? Maak kennis met
deze Belgische fabrikant en zijn verschillende types haarden en kachels. Allemaal van bijzonder hoge kwaliteit én visueel verleidelijk. 

Download de M-design brochure

M design logo
M-design kachel

Vakmanschap

Met focus op kwaliteit en gebruiksgemak ontwerpt en produceert M-Design alles in eigen beheer: gashaarden, houthaarden en inbouwkachels. Liefhebber van het buitenleven? Ook voor tuinhaarden en barbecues kan u bij M-Design terecht.

Design

M-Design heeft niet toevallig ‘design’ in zijn naam. Zo zijn hun haarden zonder kader een uniek concept. Zelfs de onderkant van het glaskader heeft geen metalen boord en sluit naadloos aan op de haardwand. Het resultaat: een zeer strakke uitstraling met optimaal zicht op het prachtige vlammenspel.

Ecologie

Alle gashaarden van M-Design zijn standaard uitgerust met een het ‘Eco Wave’-systeem dat de hoogte en ritme van de vlammen regelt. Dit resulteert in een zuiniger gasverbruik. Ook het verbrandingsproces in een houthaard verloopt uiterst efficiënt met een bijzonder hoog rendement.

Innovatie

De innovatieve toestellen waren een primeur op het gebied van gaskachels. Onder andere het revolutionaire verbrandings- en luchtspoelsysteem onderstrepen het innovatieve karakter van het Belgische topmerk.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

ingebouwde gashaard van M-design
Gaskachel van M-design
Gashaard van M-design
Ingebouwde gashaard van M-design

Ontdek M-Design
in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal