Vandaag zijn we gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Een stijlschouw van France Artisanat rond jouw haardvuur? Dat is als een kunstige omlijsting van pure gezelligheid. Een middelpunt van rust en behaaglijke warmte. Dé keizerlijke kroon op jouw interieur. Kies voor de schouw van je dromen en haal vandaag nog de heerlijke romantische ambacht van het échte Frankrijk in huis.

Vakmanschap

Een stijlschouw van France Artisanat is een écht stukje Frankrijk. Passie vervaardigd uit massieve kalksteen, met zorg geselecteerd en vakkundig met de hand bewerkt. Kwalitatieve ambacht ‘pur sang’. Beschik je over een tekening, foto of schets van je gewenste schouw? Dan maakt France Artisanal deze volledig op maat. Zo ben jij verzekerd van een vakkundig vervaardigd en écht uniek product.

Ecologie

France Artisanat produceert stijlschouwen uit ambachtelijk bewerkte natuursteen. Dit natuurlijk product wordt via een duurzaam ontginnings- en productieproces ontwikkelt tot uniek designobject. Bovendien gaat natuursteen een mensenleven lang mee. Zo is jouw keuze niet enkel ecologisch verantwoord, maar ook investeringsgericht erg verstandig.

Design

In het assortiment van France Artisanat vind je beslist een schouw in de stijl én de steensoort die perfect past in jouw interieur. Ga jij voor klassiek? Of kies je voor een moderne variant? Alles is mogelijk. Bovendien heb je de keuze uit meer dan 20 natuursteensoorten, die allen worden gekenmerkt door unieke kleurpatronen en texturen.

Innovatie

France Artisanat staat erop jouw stijlschouw volledig naar wens te produceren. Hiervoor wordt er non-stop geïnvesteerd in innovatieve maatwerkoplossingen voor het bewerken van natuursteen. Door de combinatie van dit hoogtechnologisch productieapparaat én het pure vakmanschap van gepassioneerde ambachtslui, wordt elk ontwerp tot op de millimeter nauwkeurig getekend en gerealiseerd.

De Gijsens score

Wat is de Gijsens score?

Wat zijn volgens uw Gijsens expert de specifieke troeven van deze haard of kachel?

Vakmanschap

8/10

Ecologie

9/10

Design

8/10

Innovatie

9/10

Een voorbeeld uit hun assortiment

Download de France Artisanat brochure