Gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Vandendries

Bij dit project moesten onze interieurarchitecten wel voor een elektrische haard kiezen en was de keuze voor het model ook snel gemaakt. Zonder aanwezige schouw en mogelijkheid om een schoorsteen bij te bouwen, hebben ze zonder twijfelen de Kallfire E-one 100 F aan de klant voorgesteld. De E-one is namelijk veruit de meest vooruitstrevende elektrische haard op de huidige markt.

Deze eyecatcher geeft tot 2kw warmte af en combineert het gemak van een elektrisch vuur met de gezelligheid van een gas- of houthaard. De innovatieve designhaard projecteert een prachtig, ultra-realistisch vlammenbeeld waarvan de vlamhoogte, het omgevingslicht en het geluid van knisperend haardvuur naar wens ingesteld kunnen worden. Alle zintuigen worden geprikkeld wat voor een unieke en ongeëvenaarde vuurbeleving zorgt.

Om hét paradepaardje van de elektrische haarden optisch te verlengen, werd aan beide zijden van de haard een zwarte staalband getekend, waarachter ook nog eens handige opbergruimte voorzien is. Het witte meubel is vrij sober gehouden en de flatscreen versterkt het zwart-wit gevoel. Het open rek links zorgt voor een speels element en breekt met zijn indirecte en sfeervolle verlichting ook het contrastrijke geheel.

Vorige projectVolgende project