Gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Geuens

Een woonruimte met een zes meter lange kale muur en de vraag of er behalve een haard én een Tv-meubel ook een zitplaats kan worden voorzien. Dat kan zeker! Deze (aan)vragen worden door onze interieurarchitecten met veel warmte onthaald. 

Over warmte gesproken, de Barnas Bellfires gashaard is hét pronkstuk van dit ontwerp. Deze Bellfire Box 80 fronthaard biedt met zijn ultra-realistisch vuurbeeld dezelfde aangename sfeer als een houthaard, is zeer makkelijk met één knop te bedienen en is in verschillende maten verkrijgbaar. Bovendien zorgt de stoere vrijstaande haard voor een minimalistische uitstraling waardoor alle aandacht naar het dansende vuurspel gaat.  

 Rondom de haard die om veiligheidsredenen op een keramisch tablet staat, is een Tv-meubel met de nodige opbergruimte voorzien. De zachte houttinten van het tablet geven aan het moderne witte meubel een warme en huiselijke toets. Bovendien kan je op het tablet plaatsnemen om met een goed boek tot rust te komen of gezellig in de warmte een kop thee te drinken. 

 Dit project toont mooi aan dat we bij Gijsens totaalconcepten ruimer zien dan enkel inbouwhaarden. Heeft u zelf nog een lege plek in huis waar u iets mee wil doen en wil u meer over weten onze visie? Maak dan een afspraak of kom eens langs in onze toonzaal.  

We helpen u met plezier en kennis van zake verder. 

 

Vorige projectVolgende project