Openingsuren

Toonzaal Diest (+32)013 77 13 08 Rummen (+32)011 58 31 25

Verheyden

“Graag de bestaande haard inwisselen voor een nieuwe, binnen de huidige indeling een ruime bureauruimte voorzien inclusief een doorkijk naar de woonruimte én het bestaande kunstwerk indien mogelijk extra in de verf zetten.”

Behalve deze drie wensen kregen onze designers bij het ontwerp van dit project zo goed als carte blanche. Een duidelijke blijk van vertrouwen in ons creatieve team. En terecht, want zoals jullie hieronder zelf kunnen zien, mag het resultaat er zeker zijn.

Om tot een modern en strak afgewerkt geheel te komen, is doorheen het hele design voor de kleurcombinatie zwart-wit gekozen. In lijn met deze look, werd ook voor een lichte parketvloer en voor donkere Neolith Nero dorpels gekozen. De oude haard werd vervangen door het GP 110/55CL model van Kalfire. Deze zuinige zwarte gashaard werd strak ingebouwd in de nieuwe witte wand en ook de zwarte flatscreen tegen de witte muur, trekt het hele clair-obscure concept door.

Het contrastrijke geheel wordt verzacht door hier en daar houttinten te integreren.
Zo zorgen de fineren latten boven de televisie niet alleen voor huiselijke warmte maar ook voor een ideale scheidingswand mét voldoende doorkijk tussen de woonruimte en de volledig nieuw ingerichte bureauruimte.

Het bureaublad biedt plaats aan twee werkplekken en is zwevend opgehangen om een ruimtelijk gevoel te creëren. Rond de drukpersletters is een archiefkast gebouwd. Het volledig omkaderde kunstwerk wordt zo extra benadrukt. De discreet ingebouwde ledverlichting zorgt ervoor dat de kleurrijke letterwand ook s’avonds nog een sfeer-en stijlvolle eyecatcher blijft.

En zo toont ons design-team dat het idee van open en gesloten ruimtes ook best speels opgevat mag worden. Een opvatting die bij onze klanten zeker in de smaak viel.

Vorige projectVolgende project