Gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Van den Bogaert

De gezelligheid van een haardvuur, een geïntegreerde bibliotheek, plaats voor een TV én een plekje waar hobbywerk tentoongesteld kan worden? Of dat allemaal binnen 1 ontwerp kan? 

Onze designers houden wel van een uitdaging en bedachten volgende oplossingen. 

 Voor mevrouw, een fervent boekenfanaat, werd links van de haard een bibliotheek met zes leggers getekend. Deze speelse boekenleggers zijn uit Querkus vervaardigd. Het eikenhout zorgt met zijn ruwere tekening en de aanwezigheid van knoesten voor een robuustere look. 

 Centraal in het ontwerp staat de E-one van Kalfire. Deze eyecatcher combineert het gemak van een elektrisch vuur met de gezelligheid van een gas- of houthaard. De innovatieve designhaard projecteert een prachtig, ultra-realistisch vlammenbeeld waarvan de vlamhoogte, het omgevingslicht en het geluid naar wens ingesteld kunnen worden. Alle zintuigen worden geprikkeld wat voor een unieke en ongeëvenaarde vuurbeleving zorgt.  

 Rechts van de haard, vindt men de TV-zone. Boven de met LED verlichte televisie zijn 2 leggers voorzien waar kunst of foto’s hun plaats vinden. Onderaan is er aan extra opbergruimte gedacht. 

 Voor meneer, wiens hobby het verzamelen van miniatuurtreinen is, werd helemaal rechts in dit ontwerp een vitrinekast in steellook getekend. De glazen leggers zijn ideaal om de miniatuurtreinen te bewonderen en door een glazen deur te voorzien, blijven deze ook stofvrij. 

 Doordat met alle wensen rekening gehouden werd, zorgde dit meubelconcept uiteraard voor tevreden klanten. Ben jij nog op zoek naar de juiste partner om jouw warme interieurwensen vorm te geven? Kom dan zeker eens langs! Bij Gijsens denken we mee én vinden we steeds de geschikte oplossing! 

Vorige projectVolgende project