Gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Vandercasteelen

Deze keer werden we gevraagd om een strak en contrastrijk interieur te ontwerpen. Opnieuw een leuke uitdaging dus.

Contrast! Niets contrasteert zo fel als zwart-wit, denk maar aan het bekende yin en yang symbool. Het idee achter dit symbool is dat beide polen niet los van elkaar staan, maar samenwerken om in balans te staan, om één geheel te vormen.

Onze ontwerpers volgden dit principe en hebben met hun moderne, zwart-witte design duidelijk die balans ook bereikt. Links bakent de schouwmantel als zuil het hele meubel af en rechts zorgt de opstaande kolomkast voor extra opbergruimte in de hoogte. Een onderbouwkast in wit lakwerk verbindt deze 2 verticale elementen. Het 2 cm dikke zwarte granieten blad geeft het geheel het nodige contrast en weerspiegelt mooi de sfeervolle vlammen van de haard.

Als open haard stelden we een lijnbrander voor. Het grote voordeel van haarden met een lijnbrander is dat ze volledig te personaliseren zijn. Niet alleen in lengte (tot 1m60 lang) maar ook qua decoratie: steentjes in allerhande kleuren, grote of kleine keien of toch liever houstammen… Noem maar op, het kan allemaal.

Hier kozen we in samenspraak met onze klant voor een afwerking met witte steentjes om zo het moderne, strakke én contrastrijke karakter van deze opstelling nog extra te benadrukken.

Vorige projectVolgende project