Vandaag zijn we gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Het Italiaanse SUPERIOR, een telg uit de traditionele Piazzetta-groep, is het nieuwste topmerk in ons ruime gamma aan pelletkachels. Geniet bij jou thuis van het onberispelijke Noord-Italiaanse design. Kies het model dat perfect match bij jouw comfort-en sfeerbehoeftes. Geniet mee van een werkelijk unieke en superieure warmtebeleving.

Ontdek Superior in onze toonzaal

Kom langs in onze toonzaal en ontdek ons volledige assortiment.

Onze toonzaal

Vakmanschap

Meer dan 60 jaar ervaring en expertise, dat herken je meteen. Net zoals de klasse en het oog voor detail waarvoor Italiaanse ambacht al eeuwenlang bekend staat. Al sinds 1960 biedt SUPERIOR op de markt van de pelletkachels een gamma dat uniek is voor wat betreft zijn technische eigenschappen.

Ecologie

Met de SUPERIOR pelletkachel verwarm jij je woning met alle voordelen van een ecologische en zuinige brandstof. De verbranding van de pellets, gemaakt van afvalhout, wordt elektronisch gestuurd voor een optimaal resultaat. Dit uiterst efficiënte warmtewisselingssysteem resulteert in een hoog warmterendement, een laag brandstofgebruik en minder uitstoot.

Innovatie

De voortdurende investeringen in technologisch onderzoek hebben de ontwikkeling van exclusieve patenten mogelijk gemaakt. Deze zijn steeds gericht op het verbeteren van de technische functionaliteit van de producten, de veiligheid en het navolgen van de hoogste Europese kwaliteitsnormen op vlak van ecologie.

Design

De immer luxueuze bekleding van je SUPERIOR pelletkachel geven je woning een unieke uitstraling. Laat je verleiden door het mooie Majolica, een kostbaar materiaal dat de échte Italiaanse traditie van ambachtelijke bewerking in zich meedraagt. Of kies voor een robuuste en minimalistische stalen bekleding die perfect past bij jouw moderne woonstijl.

De Gijsens score

Wat is de Gijsens score?

Wat zijn volgens uw Gijsens expert de specifieke troeven van deze haard of kachel?

Vakmanschap

9/10

Ecologie

8/10

Innovatie

9/10

Design

9/10

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment