Open van 10u – 12u en van 13u – 17u

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Peeters

Bij dit grote(re) totaalproject hebben we de klant begeleid bij het vervolledigen én verfijnen van hun nieuwbouwproject. Hoewel deze in eerste instantie bij ons terecht kwam voor een driezijdige gashaard met bijhorend tv-meubel, draaide dit project uit in nieuw maatwerk, volledig in harmonie met het karakter van hun bestaande appartement. De Kalfire GP115/55S werd het hart van de woning waarrond alle andere elementen werden ontworpen.

Het tv-meubel bestaat uit een opstaande kast met leggers en wordt gescheiden van de keuken door een scheidingswand in lattenwerk met een chrome spiegelaccent. Dit verwijst naar de bruine ader in het keramische Calatarao van Neolith, een element die in elke ruimte terugkomt.

Op vraag van de klant werd de leefruimte voorzien van extra opbergruimte. De liefde voor boeken van dit gezin werd beantwoord door het ontwerp van de gesloten wand met nis en de speelse bibliotheekkast. Daarnaast onderging ook de keuken een make-over door het keukeneiland en de kastenwand met keukentoestellen een opfrisbeurt te geven. De extra wijnkoelers en de materiaalkeuze zorgen voor een warme en luxueuze uitstraling.

Op de bovenverdieping werden deze materialen en het maatwerk volledig doorgetrokken naar de dressing van de master bedroom én de bureauruimte, die trouwens ook makkelijk omgevormd kan worden tot logeerkamer. In de tweede slaapkamer is de zitbank mooi ingebouwd in de maatkasten zodat functionaliteit en esthetiek net zoals in elke ruimte hand in hand gaan.

Zoals u kan zien, ligt onze ontwerpkennis niet enkel bij haarden maar zijn we ook graag jullie professionele begeleiding op vlak van maatwerk en totaalconcepten. Onze interieurarchitecten staan steeds voor jullie klaar om al jullie ideeën te bespreken en van A tot Z uit te werken. Wees dus van harte welkom.

Vorige projectVolgende project