Open van 10u – 12u en van 13u – 17u

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Dooms

Een groot voordeel van een Scandinavisch interieur is dat het rust brengt. In deze moderne Scandinavische woning ontwierp ons team een haardopstelling die deze sereniteit benadrukt.

In eerste instantie zien we een stijlvol haardmeubel met ruimte voor boeken en decoratieve elementen. Het warme houtfineer en de terrazzo keramiek zorgen voor Scandinavische toetsen en sluiten mooi aan bij de moderne lattenstructuur van het meubel. De prestige haard van Kalfire met zijn kampvuur effect maakt het plaatje compleet. Binnen zo’n rustgevend interieur kan technologie afbreuk doen aan de sfeer en net daarom zien veel mensen hun televisie liever niet in de woonkamer hangen. Ons team heeft hier echter de geschikte oplossing voor gevonden.

Door de schuifwand te openen, verdwijnt de boekenkast en komt het televisietoestel tevoorschijn. Dit handige schuifsysteem biedt zo de mogelijkheid om het meubelstuk zowel een andere look als een andere functie te geven. Met deze opstelling combineert men het esthetische en het noodzakelijke dus optimaal.

Kortom: een ideale setting om nog vele knusse avonden bij te spenderen, met of zonder televisie.

Vorige projectVolgende project