Vandaag zijn we gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Das

Hét pronkstuk van deze opstelling is de RAIS Q-TEE.  

Deze eenvoudige maar functionele houtkachel is de ideale oplossing voor kleinere woningen of woonruimes met kleinere warmtebehoeftes. Deze kleine en elegante houtkachel heeft het allemaal: een mooi design en een efficiënte, milieuvriendeijke verbranding 

Het toestel is door zijn fantastisch vlammenspel niet alleen prachtig om naar te kijken, maar heeft ook een solide sluitsysteem en een vierkante handgreep die volledig naar wens gepersonaliseerd kan worden. Bovendien is de Q-tee zowel in een mat stalen als in een moderne uitvoering te verkrijgen. 

 Het basismodel, hier op een onderbouwkast bevestigd, kan ook op de vloer of sokkel geplaatst worden of zelfs zwevend aan de muur gemonteerd worden. Voor de mensen die liever een klassiekere opstelling zien, kan het toestel met een houtsokkel worden opgesteld of op pootjes gemonteerd worden. 

 In dit project vormt het compacte houtkacheltje nu het centrale punt in de leefruimte. Het geheel werd verder aangevuld met een opstaande kolomkast en leggers voor extra bergruimte én een accent in de Taj Mahal keramiek van Uniceramica. De gekozen houtaccenten houden rekening met het bestaande interieur en passen mooi bij het landelijke karakter van de reeds aanwezige houten balken. 

 Alweer een geslaagde verbouwing en glimlachende klanten. 

Vorige projectVolgende project