Gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Baeb

Omdat we van mening zijn dat er behalve prachtige hout- en gashaarden ook heel mooie pelletkachels bestaan, tonen we jullie graag één van onze onze laatste pellet-realisaties.

Net zoals Gijsens staat Rika voor vakmanschap en kwaliteit. Hun knap ontworpen en strak gestilleerde producten zijn energie-efficiënt, stil en gebruiksvriendelijk. De hier gekozen Rika Connect is het paradepaardje van dit Oostenrijkse kwaliteitsmerk. Beschikbaar met een pelletvoorraad van 22 of 38 kg heeft hij een verwarmingsvermogen van 8 kW en kan hij met zijn optionele MultiAir functie tot 2 kamers opwarmen.

De Connect heeft zijn naam niet gestolen: Met zijn uitschuifbare en intuïtief bedienbare touch-display, maak je het in een handomdraai gezellig. Optioneel kan je de Connect ook aansluiten op je wifinetwerk, de ruimte laten aanvoelen of via spraak bedienen. Bovendien is deze pelletkachel dankzij zijn modulair clipsysteem makkelijk te connecteren met tal van interieurmodules zoals zitbanken, kasten of extra opbergruimte, en dit in alle kleuren en tal van afwerkingsmogelijkheden.

Onze klant vroeg ons echter een interieur op maat uit te tekenen: We braken dus de oude sierschouw af, plaatsten een nieuwe valse wand en installeerden voor extra opberg-en displayruilmte een lage tv kast en leggers in de hoogte. We hielden daarbij rekening met de reeds materiaalkeuze en bestaande kleuren van de keuken om zo een mooi en harmonisch geheel te bekomen.

Elegantie in de vorm van pellets: u ziet het, alles is mogelijk.

Vorige projectVolgende project