Open van 10u – 12u en van 13u – 17u

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Al sinds 1960 ontwikkelt Piazzetta in het Noord-Italiaanse Treviso producten waarin een allesomvattende warmtebeleving centraal staat. Visuele aantrekkingskracht wordt naadloos gecombineerd met de allernieuwste technologieën om een enig product te creëren dat voldoet aan de allerhoogste normen van efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

Ontdek Piazetta in onze toonzaal

Kom langs in onze toonzaal en ontdek ons volledige assortiment.

Onze toonzaal

Vakmanschap

Bij Piazzetta zit de uitgesproken Italiaanse passie voor vakmanschap verstrengeld in het DNA. Hun pelletkachels getuigen van een design waarvan de stijl diep geworteld is in een ver en roemrijk  verleden. Met een onovertroffen oog voor detail geeft Piazzetta leven aan een product dat altijd en overal in staat is het prachtige uitzicht van vuur te versterken.

Design

Of je nu kiest voor een traditioneel model of voor een strakke en moderne variant, de pelletkachels van Piazzetta bieden jou altijd een uniek design. Helemaal naar Italiaanse traditie. Waar de oven en brander volledig zijn opgebouwd uit duurzaam gietijzer, bestaat de bekleding uit het kostbare en ambachtelijk bewerkte Majolica.

Ecologie

Pellets zijn geperste houtkorrels, gemaakt van afvalstromen zoals snoeihout, zaagsel en houtspaanders. We beschouwen deze milieuvriendelijke en hernieuwbare biobrandstof als één van de allerbeste keuzes op ecologisch gebied. Ze stellen je niet enkel in staat om CO2-neutraal te verwarmen, maar ook om tot 40% te besparen op je energiekosten.

Innovatie

Met het Multifueco System ontwikkelde Piazzetta een uniek en gepatenteerd ventilatiesysteem waarbij de warme lucht langs de onderzijde van de kachel wordt uitgeblazen. Dit vermijdt enerzijds een opeenstapeling van warmte aan het plafond én creëert anderzijds een heerlijke warmte op vloerniveau. Warme voeten zitten niet voor niets altijd in de Piazzetta-garantie!

De Gijsens score

Wat is de Gijsens score?

Wat zijn volgens uw Gijsens expert de specifieke troeven van deze haard of kachel?

Vakmanschap

10/10

Design

8/10

Ecologie

9/10

Innovatie

8/10

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Download de Piazzetta brochure