Open van 10u – 12u en van 13u – 17u

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

De Morso Forno Outdoor Oven is een superveelzijdige buitenhaard voor bij jou thuis óf voor op je horecaterras. Ondanks het compacte design, zorgt de Morso Forno voor een behaaglijke sfeer om tot de laatste minuut te genieten van je zomer- of winteravonden. Bovendien doet hij dienst als pizza oven én (in combinatie met de Morso Tuscan Grill) als barbecue. Zo verwen je jouw gasten in geen tijd met de allerlekkerste maaltijden.

Vakmanschap

De binnenzijde van de Morso Forno is vakkundig gemodelleerd naar de Italiaanse steenoven. De brede en relatief lage verbrandingskamer zorgen ervoor dat er in de Forno een optimale stralingswarmte wordt gecreëerd. Sappige biefstuk, knapperige pizza’s of gerookte zalm: amateurkoks kunnen hier écht stoom afblazen en een verscheidenheid aan heerlijke gerechten bereiden in de open lucht.

Ecologie

Luchtkwaliteit is een absolute prioriteit bij het Deense Morso Forno. Voortdurend onderzoek en innovatie help hen om producten te ontwikkelen die tot de meest efficiënte ter wereld behoren én die voldoen aan de allerhoogste normen op ecologisch vlak. Met succes, want de Morso Forno buitenhaarden houden zich aan de allerstrengste milieunormen (o.a. aan de Europese Norm EN 13 240, wat betekent dat ze CE-gemarkeerd zijn).

Design

De Morso Forno is een 95 kg lichte en multifunctionele houtbrander, opgebouwd uit extra dik gietijzer met dubbele coating. Het eenvoudige en functionele design in Scandinavische stijl maakt van deze outdoor oven een blikvanger op élk terras. Geniet in zijn buurt van de heerlijke stralingswarmte of droom weg bij het mooie vlammenspel. Wil je je terras extra gezellig maken, maar tegelijkertijd ook een minimalistisch design aanhouden? Dan is de Morso Forno dé ideale keuze voor jouw tuin.

Innovatie

Innovatie en ontwikkeling zijn altijd -reeds vanaf 1853- belangrijke drijfveren geweest voor het Deense Morso Forno. Het gebruik van extra dik en hoogwaardig gietijzer, soms tweemaal zo dik als bij andere fabrikanten, zorgt ervoor dat de Deense hofleverancier kwalitatief gezien altijd voorop blijft staan. Want de titel voor ‘tijdloze expert in artikelen voor de buitenkeuken’? Die moet je wel verdienen natuurlijk.

De Gijsens score

Wat is de Gijsens score?

Wat zijn volgens uw Gijsens expert de specifieke troeven van deze haard of kachel?

Vakmanschap

9/10

Ecologie

8/10

Design

9/10

Innovatie

10/10

Enkele sfeerbeelden

Download de Morso Forno brochure