Vandaag zijn we gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25
MCZ is een van de populairste merken van pelletkachels in België. Van Italiaanse makelij, gekend voor zijn kwaliteit, innovatie en design. Bovendien zuinig, makkelijk in gebruik en onderhoud. De brede keuze in modellen en technologieën zorgt voor een oplossing voor ieders budget en stijl.

Ontdek MCZ
in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
MCZ logo
Pelletkachel van het merk MCZ

Vakmanschap

MCZ pelletkachels hebben verschillende sturingen en opties om aan verschillende behoeften te voldoen. Een pelletkachel als inbouwhaard?  Dat kan dankzij de speciale inbouwcassette. Kiest u voor een Easy, Relax of Maestro? Een Air, Comfort Air of Hydro-toestel? Het hangt allemaal of van uw wensen.

Design

Het Italiaanse merk legt de focus op een compacte body, onberispelijke afwerking en éénvoudig en strak design. Toch is er voor elk budget en stijl een pelletkachel, dat is een van de grote sterktes van het merk, ook voor de kleinste woningen.

Ecologie

Met zijn Eco Design voldoet MCZ nu reeds aan de strengste Europese norm van 2022. De WiFi kachels zijn standaard uitgerust met een WiFi-module om uw toestel vanop afstand te bedienen. De WiFi Ready toestellen kunnen or optioneel mee uitgerust worden.

Innovatie

MCZ staat voor slimme innovaties, zoals de nieuwe reductiemotoren (24v) die nog stiller en energiezuiniger zijn. Of het automatisch reinigen van de branderpot bij het uitdoven van de kachel, zodat de resterende assen in de aslade vallen en een langere autonomie is verzekerd.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Woning met een MCZ pelletkachel
Kachel van het merk MCZ
Kachel van het merk MCZ

Download de MCZ brochure