Gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

De Oostenrijkse fabrikant Austroflamm produceert een groot assortiment houtkachels, houthaarden, pelletkachels en hybride kachels. In ons aanbod leggen we de focus op pelletkachels. Austroflamm behoort tot de absolute wereldtop en is een betrouwbare partner met bewezen kwaliteit sinds 1983.

Ontdek de kwaliteit
van Austroflamm

Bezoek onze toonzaal
Logo van Austroflamm
Kachel van het merk Austroflamm

Vakmanschap

Passie en vakmanschap zijn zichtbare kernwaarden bij Austroflamm. Op het vlak van kwaliteit geen compromissen! Dit kwaliteitsvolle merk uit Oostenrijk is uitgegroeid tot een van grootste spelers ter wereld, inmiddels zijn hun producten in meer dan 30 landen te vinden. Ze zijn ook koploper in keramische toepassingen.

Design

Een Austroflamm herkent u aan zijn stijlvolle tijdloze design, waarbij over elk detail werd nagedacht. Er wordt enkel hoogwaardig staal en gietijzer gebruikt, gecombineerd met details uit inox en notenhout en de gepatenteerde Keramott-binnensteken die zichtzelf schoonbranden. Als bewijs voor het tijdloze karakter: de eerste modellen worden nog steeds gemaakt.

Innovatie

Onder impuls van de passionele CEO Ferdinand Huemer maakt het bedrijf van innovatie en duurzaamheid een prioriteit. Niet alleen met nieuwe, toonaangevende modellen. Ook met betere verbrandingstechnieken technieken is Austroflamm dé trendsetter. Kortom, uw kachel is steeds de modernste op de markt.

Ecologie

De producten staan bekend om hun uitstekende verbrandingstechnologie (waardoor de emissies ver onder de strengste normen liggen). De lage CO-uitstoot betekent ook dat uw Austroflamm kachel alles verbrandt, wat resulteert in zeer weinig restassen en een zeer laag verbruik. Brandtechnisch de top van de markt!

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Austroflamm Clou Compact
Austroflamm Clou Compact
Austroflamm pelletkachel
Austroflamm pelletkachel
Austroflamm Bono
Austroflamm Bono
Austroflamm pelletkachel
Austroflamm pelletkachel
Austroflamm pelletkachel
Austroflamm pelletkachel

Download de Austroflamm brochure