Gesloten

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Heeft uw Flam kachel een grondig onderhoud nodig?Wij houden bij Gijsens de Flam erin.

G-repair is de onderhoudsafdeling van Gijsens en staat in voor een kwalitaiteve nazorg. Het originele merk Flam uit Sint-Truiden bestaat ondertussen niet meer, maar voor een gronding onderhoud van uw Flam kachel kan u nog steeds bij ons terecht. Voor Flam onderdelen verwijzen we u graag door naar deze pagina.

Flam kachel onderhoud experten

Onze techniekers hebben de nodige kennis en onderdelen in huis om uw oerdegelijke Flam kachel weer te doen schitteren.

 

Enkele aandachtspunten waar u best rekenig mee houdt:

Het reinigen van de ventilator

Indien uw toestel een ventilator heeft kan u deze best even laten controleren en schoonmaken. Een goed onderhoud zorgt voor een optimaal rendement en is dus energiezuiniger. Met een goede controle bespaar je dus op eindfactuur.

 

De vlamplaat kan vervormen of kapot gaan

Kan de vlamplaat nog uitzetten bij verhitting? Is er nog voldoende ruimte om dit te kunnen doen? Door de extreme temperaturen krijgt een vlamplaat veel te verduren. Ze is dus zeker onderhevig aan slijtage en kan op den duur vervormen of zelfs kapot gaan.

 

Zit alles nog vast?

Een grondig visuele check-up van uw Flam toestel is bij een onderhoud erg belangrijk. Na vele jaren kan er door de constante werking van warmte en energie wel eens wat los komen zitten. U kan dit zelf regelmatig doen, of u kan een beroep doen op een van onze Flam experten.

 

De schoorsteen en het rookkanaal.

U ben al heel wat jaren aan het ‘stoken’? dan kan u best eens een goed nazicht laten laten uitvoeren door een expert van alle externe elementen zoals de schoorsteen of het rookkanaal dat aansluit met de schoorsteen. Er kunnen namelijk scheurtjes ontstaan en daar wacht je best niet te lang mee om deze te behandelen.

Waar kan u bij G-repair voor terecht?

Aanvraag onderhoud

Herstellingen

Aanvraag handleidingen

Wisselstukken en onderdelen

Zoekt u Flam onderdelen?

Wij kunnen u verder helpen met originele of vervangstukken voor uw Flam toestel.

Naar Flam onderdelen