Open van 10u – 12u en van 13u – 17u

Openingsuren

Toonzaal Diest +32)011 58 31 25

Met RAIS en Norsk Kleber kies je voor kwaliteit en ambacht uit Noord-Europa. Zowel in de Deense als Noorse fabrieken werken ervaren vakmensen nog met passie aan ieder model.

Tijdloze designklassiekers

De traditionele Scandinavische ontwerpen putten uit de rijke Noordse cultuur en natuur. Met hun natuurlijke uitstraling voegen ze sfeervolle warmte toe. Deze merken combineren functionaliteit met esthetiek. Ze bieden een reeks ontwerpen, van traditioneel tot modern, die in staat zijn om naadloos te integreren in diverse interieurstijlen.

Technologische innovatie voor optimale verbranding

Deze kachels en haarden zijn vaak uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor gebruiksgemak. Dit kan variëren van eenvoudige ontstekingssystemen tot geavanceerde besturing via apps. Hun vermogen om een consistente en aangename warmte te leveren draagt bij aan het algemene comfort van de leefruimte.

Duurzame materialen van topkwaliteit

Zowel bij RAIS als Norsk Kleber staat de nadruk op kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen. Deze merken staan bekend om hun hoogwaardige bouwkwaliteit, wat resulteert in langdurige en duurzame eindproducten. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig gekozen, wat uiteindelijk de levensduur en prestaties van de kachels en haarden verbetert.

Meisje met op de achtergrond een speksteenkachel van Norsk Kleber

Norsk Kleber

Gespecialiseerd in speksteenkachels, bekend om hun langdurige warmteopslag en -afgifte. Hun kachels zijn gemaakt van natuurlijk speksteen, wat een unieke en efficiënte warmteverdeling biedt, naast een tijdloze esthetiek.

Ingebouwde kachel van het merk Rais

RAIS

RAIS is expert in innovatieve Deense houtkachels. Geavanceerde techniek zorgt voor schone verbranding en hoog rendement. Hun tijdloze Scandinavische designs en wifi-bediening bieden gezellig vuurgenot met oog voor gebruiksgemak.

Gepersonaliseerd advies van experts

Bij Gijsens vind je het ruime aanbod van deze toonaangevende merken. Laat je adviseren voor de perfecte match.

Onze Scandinavische Merken

  • Logo van Rais: Art of Fire
  • Logo van Norsk Kleber