Kalfire E-one

Kalfire E-one: dé duurzame high-tech designhaard voor ieder interieur

Kalfire’s elektrische haarden zijn uitgerust met unieke, innovatieve technieken waardoor het vuur in de haard ultra-realistisch voelt, oogt en klinkt. Deze nieuwe technieken zorgen voor een vuurervaring die de zintuigen prikkelt. De E-one is de meest realistische elektrische haard op dit moment. U ziet, hoort en voelt het vuur, wat zorgt voor optimale sfeer.

 

Veilig en gemakkelijk

De keuze voor een elektrische haard is een veilige keuze. Een gasleiding en afvoerkanaal voor rookgassen is immers niet nodig. Daarnaast geeft de E-one geen directe warmte af en is dus veilig voor mens en dier, ook voor de allerkleinsten. Iedereen kan zich zorgeloos rondom de haard verzamelen en zo de verbinding van vuur ervaren.

De E-one is E-Ready. Steek de stekker in het stopcontact en laat het vuur branden met één simpele druk op de knop. U bedient de E-one met de E-one Remote, een handzame afstandsbediening waarmee een compleet eigen vuurbeleving kan worden gecreëerd: van het knisperende geluid van vuur tot de vlamhoogte en van de intensiteit van het gloedbed tot de sfeerverlichting in de verbrandingskamer.

 

Ongeëvenaarde vuurbeleving

Sinds jaar en dag zijn de innovatieve gas- en houthaarden van Kalfire vermaard om hun prachtige vlambeeld en optimale vuurbeleving. Niets heeft zo’n grote aantrekkingskracht als de dansende vlammen, het knisperende geluid en de aangename warmte van vuur. Het brengt mensen bij elkaar en verbindt ze. Met de Kalfire E-one is dit niet anders. De innovatieve en ultra-realistische technieken zorgen voor dezelfde pure aantrekkingskracht en vuurbeleving.