Homepage > Over ons

Over ons

Gijsens bvba is reeds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de wereld van kachels en haarden. Wat door Gert Gijsens als een bescheiden eenmanszaak met een showroom in de Biesemstraat 16 te Rummen was opgestart, is ondertussen uitgegroeid tot een heus bedrijf met 10 dynamische werknemers.

Met het ruime aanbod aan apparaten en sierschouwen, zowel klassiek als modern, trachten wij voor ieders smaak en budget een gepaste oplossing uit te werken. Hierbij staan kwaliteit in materiaal en afwerking centraal.

De recente oliecrisis heeft de vraag naar kachels en haarden naar een absoluut hoogtepunt gebracht hetgeen ons heeft verplicht om op korte termijn de nodige investeringen door te voeren om aan de vraag van de klant te voldoen. Zo is er recent een werk- en opslagloods van 210 m² in gebruik genomen en zijn ondertussen de werken gestart om de showroom uit te breiden. De opening hiervan is voorzien voor het najaar 2009, hetgeen voor ons samenvalt met de start van het nieuwe stookseizoen. Ook het wagenpark werd uitgebreid om onze techniekers voldoende te ondersteunen op logistiek vlak.

Naast deze uitbreidingen van logistiek en infrastructuur wordt er ook sterk geïnvesteerd in kennis en opleiding voor onze medewerkers. Zo is er sedert een paar jaren een sterke stijging in de vraag naar “pelletkachels”. Als jong en dynamisch bedrijf spelen wij zeker in op deze nieuwe tendens. Omdat in dit segment van kachels, de elektronica en automatisatie een voorname rol speelt, hebben wij een ploeg techniekers opgeleid die zowel op het vlak van verkoop en plaatsing, maar vooral ook op het vlak van preventief jaarlijks onderhoud de nodige ondersteuning kan bieden hetgeen voor dit soort kachels absoluut noodzakelijk is.

De landelijke uitbreidingen van het aardgasnet hebben ook de vraag naar aardgastoestellen sterk doen stijgen buiten de stedelijke gebieden. In dit aanbod vinden we niet alleen de sfeerhaarden terug maar ook de inbouwhaarden en kachels met een hoog rendement. Om het reeds ruime gamma te vervolledigen zijn er ook nog de elektrische haarden. Hier ligt de nadruk voornamelijk op sfeer maar met het ingebouwde verwarmingselement zal het de klant zeker niet ontbreken aan warmte.